top of page

Пријатељство

Човек није створен да живи сам, и увек тежи ка томе да нађе особу која би га подржала и била увек уз њега. Сви ми имамо такве потребе, да имамо правог и искреног пријатеља.

Није битно да ли нам више прија мушко или женско друштво, битно је да је то особа којој увек можемо да се обратимо и која ће увек бити уз нас. У данашње време је тешко наћи правог пријатеља, људи су користољубиви. Али исто тако сматрам да је могуће наћи искрену особу са сличним мишљењем као нашим. Пријатељ не може да буде свако и исто тако не можемо имати много пријатеља. Пријтељство захтева доста разумевања,слагања, али и слободно изражавање мишљења.Требамо поштовати свачије мишљење, као и критике, похвале. Не требамо се љутити на пријатеља за сваку ситницу, нити презбиљно схватити шале и критике, требамо саслушати пријатеља као и он нас.

Пријатељство је веза између две или више особа које све деле и причају о свему. Пријатељство се мора неговати и чувати да би трајало што дуже. Човек је богат онолико колико пријатеља има.

Милица Ђорђевић

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page